Tel: 0252 674023 Bereikbaar van 8:45 tot 19:00

Dierenartspraktijk van Rijn is een dier- en klantvriendelijke praktijk, gericht op gezelschapsdieren.
Met een team van 3 ervaren dierenartsen en 6 paraveterinair dierenartsassistentes staan wij dagelijks
klaar om uw huisdier de beste zorg te verlenen.

Openingstijden:
Wij werken uitsluitend op afspraak. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.45-19.00 uur.U kunt bij ons ook ’s avonds terecht voor een consult. Voor een avondconsult brengen wij geen extra kosten in rekening.

Openingstijden Balie:
Voor het kopen van voeding, middelen voor de bestrijding van vlooien en teken, ontwormingsproducten en voor het afhalen van medicijnen kunt u van maandag tot en met vrijdag bij ons terecht.
De balie is dagelijks geopend op de volgende tijden:

9.00 – 11.30, 13.30- 17.00 en 18.30-19.30


Afspraak maken:
Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Wij zijn hiervoor van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 8.45-19.00 uur.

Faciliteiten:
Wij beschikken in de praktijk over diverse faciliteiten die kunnen helpen bij het stellen van de juiste diagnose, of die nodig zijn voor uitgebreider onderzoek.
U kunt hierbij denken aan apparatuur voor bloed- en urineanalyse en digitale röntgenapparatuur. Verder beschikken wij over een
operatiekamer waar wij gebruik maken van gasanesthesie.

Team

Dierenarts: IJsbrand van Rijn

Mijn naam is IJsbrand van Rijn. Al op jonge leeftijd wist ik dat ik, net als mijn vader, dierenarts wilde worden. In 1992 ben ik afgestudeerd , en daarna heb ik in meerdere praktijken gewerkt. In 1998 heb ik de praktijk van mijn vader overgenomen. Lange tijd was dit een zogenaamde "gemengde praktijk". Wij behandelden niet alleen  gezelschapsdieren, maar ook landbouwhuisdieren en paarden. Doordat de praktijk groeide, was het niet meer mogelijk dit te combineren en zijn wij verder gegaan als praktijk voor gezelschapsdieren. Van een eenmanspraktijk met 1 assistente zijn wij uitgegroeid tot een praktijk waar 3 dierenartsen en 6 assistentes werkzaam zijn. Ik hoop u graag te ontmoeten in onze praktijk!

Dierenarts: Ineke Puttenstein

Geboren en getogen op het randje van de Veluwe riep ik als klein meisje: als ik later groot ben word ik dierenarts…. Na uitgeloot te zijn heb ik een jaar biologie gestudeerd maar werd tot mijn verrassing het jaar erop wel ingeloot en in 2008 was het dan zo ver : dierenarts!
Na mijn afstuderen heb ik in verschillende (gemengde) praktijken gewerkt. Sinds april 2014 werk ik met veel plezier bij DAP van Rijn. Waar ik u graag hoop te zien!
Ik woon in Beverwijk samen met mijn vriend en onze zoon en twee dochters.

Dierenarts: Dennis Spoelman

Ik kom van het Groningse platteland, maar woon sinds mijn studie in en om Utrecht. Ik woon daar met mijn vriendin en onze rebelse kater Wolf. Van jongs af aan ben ik al geïnteresseerd in diergeneeskunde en heb die droom in 2014 waar kunnen maken. Sindsdien heb ik gewerkt in meerdere praktijken verspreid over Nederland en ben ik nu neergestreken in Nieuw Vennep om u te helpen met uw dier. Mijn interessegebieden liggen voornamelijk in de chirurgie en de kattengeneeskunde, hoewel de andere aspecten van het vak ook leuk blijven. Graag zie ik u in de spreekkamer waar ik u van dienst kan zijn. 

Assistente: Denise Kouwenhoven

Hallo, ik ben Denise.
Na mijn studie paraveterinair ben ik begonnen bij deze praktijk. Ik werk hier sinds 2009 met veel plezier. Toen ik hier begon was alleen IJsbrand de dierenarts en waren er 2 assistenten, dat is in de loop van de jaren wel veranderd!
Ik ben begonnen met 5 dagen in de week, maar sinds de geboorte van mijn zoon is dat 2,5 dag geworden. Inmiddels is er ook een dochter bij gekomen. Ik woon samen met mijn man en kinderen in Ter Aar. We hebben een een hond (shiba inu) die Djo Djo heet, een kat (europese korthaar) met de naam Missy en 2 paardjes (falabella's) Bink en Bella.
Het leukste aan werken als dierenartsassistente is toch wel dat het heel afwisselend is en de dieren zelf uiteraard.

Assistente: Marjoleine Schalkwijk

Ik ben Marjoleine en vanaf kleins af aan bezig met dieren. In 2008 ben ik afgestudeerd als paraveterinair aan het Groenhorstcollege in Barneveld en sinds november 2014 werk ik 2,5 dag per week in de praktijk, waar ik het heel erg naar mijn zin heb. Het leukste aan mijn werk vind ik de omgang met dieren en dat er geen dag hetzelfde is.
Ik woon in Rijpwetering samen met Robin en onze 2 kinderen Lynn en Sem. Onze beestenboel bestaat verder uit 2 katten: Sam en Guus, 3 konijntjes: Musti, Nijntje en Knuffel en mijn paard Zsa Zsa.
Met Zsa Zsa rijd ik vooral dressuur maar we zijn ook regelmatig op het strand te vinden.

Assistente: Sandra Klotz

Sandra werkt op woensdag in de praktijk.

 

Assistente Jeanny Kempe

Mijn naam is Jeanny. In 2012 ben ik afgestudeerd als paraveterinair op het Groenhorst College te Barneveld. In 2014 ben ik hier komen werken en heb ik al drie jaar onderdeel mogen uitmaken van dit leuke team. Na een tussenstop kan ik vol trots vertellen dat ik weer terug ben op de praktijk. Ook ik wist vanaf kleins af aan dat ik met dieren wilde werken. Een leven zonder dieren kan ik mij niet voorstellen. Thuis, in Almere, heb ik twee lieve cavia’s en niet te vergeten mijn hondje Charlie, een pomeranian. Charlie gaat dagelijks mee naar het werk, dit vindt hij fantastisch. Het werk als paraveterinair verveeld nooit, geen dag is hetzelfde. Dit maakt het leuk en uitdagend. Ik hoop u te mogen verwelkomen aan de balie of in de spreekkamer.