Tel: 0252 674023 Bereikbaar van 8:45 tot 19:00

Maatregelen vanwege het Coronavirus

WIJ BLIJVEN GEWOON GEOPEND.

Tot nader bericht blijven wij ook alle zorg verlenen die u van ons gewend bent. 

 

- Echter.....wij rijden momenteel BEPERKT huisvisites.

 

 EEN MONDKAPJE IS BIJ ONS VERPLICHT.

 

WIJ WILLEN U ER OOK NOGMAALS DRINGEND OP WIJZEN DAT WIJ PER AFSPRAAK SLECHTS 1 BEGELEIDER TOELATEN IN DE PRAKTIJK  (TENZIJ U VOORAF TOESTEMMING HEEFT GEKREGEN OM MET MEER MENSEN TE KOMEN, ZODAT WIJ ONZE AGENDA HIEROP KONDEN AANPASSEN)

 

Wij doen dit om ervoor te zorgen dat er zo min mogelijk mensen tegelijk in de praktijk aanwezig zijn, en wij dus voldoende afstand kunnen houden van elkaar.

 

In de afgelopen maanden is gebleken dat veel mensen toch samen naar de praktijk komen, ook  als wij bij het maken van de afspraak aangaven dat dit niet de bedoeling is. Wij vragen u nogmaals dit niet te doen.

 

Wij doen er alles aan om ons werk voor u en ons veilig te kunnen doen, maar dat kan alleen als iedereen zich aan de regels houdt.

Dus kom alleen, tenzij na overleg toestemming is verleend om met meer mensen te komen.

Ook kinderen tellen als een persoon, en kunnen dus niet meekomen.

 

Als u toch samen komt, dan blijft 1 persoon buiten wachten. Ga niet voor de ingang  staan, maar blijf in de auto of elders wachten.

 

- Wij vragen u thuis te blijven wanneer u verkoudheidsklachten heeft. Uiteraard doen wij dit zelf ook.

 

-Schoonmaken en desinfecteren behoren altijd tot de dagelijkse routine, maar wij doen dit nog meer dan anders.

 

- Handen wassen, zoveel mogelijk afstand houden, hoesten of niezen in de elleboog, contactloos betalen.......het is inmiddels voor de meeste mensen een goede gewoonte geworden. Een gewoonte die we graag nog even volhouden, ook in onze praktijk.

 

- De balie is gewoon geopend voor het afhalen van voer, preventiemiddelen en medicatie. Het is wel fijn wanneer u van tevoren even belt, zodat wij dit kunnen klaarzetten, en de wachttijd zo beperkt blijft.  

 

-Spoedgevallen hebben uiteraard altijd voorrang.

 

- Operaties kunnen  nog altijd gewoon doorgaan, tenzij dit wegens onderbezetting door ziekte niet  mogelijk is. In dat geval zullen alleen de spoedeisende operaties doorgaan, en de niet- spoedeisende ingrepen even worden uitgesteld.

 

Wij begrijpen dat deze maatregelen niet altijd prettig zijn voor u als klant, maar wij merken dat de meeste mensen veel begrip hebben voor de situatie, en er ook alles aan doen om e.e.a. zo goed en veilig mogelijk te laten verlopen. Daar zijn we heel blij mee. 

Mocht u vragen hebben, schroom dan niet om ons te bellen.